Selvstændige tømrersvende til større opgaver

Er du udlært tømrer? Er du en dygtig akkordsvend? Kan du arbejde selvstændigt og håndtere mange bolde i luften?

Vores tømrerafdeling er i vækst, og derfor søger vi nogle dygtige og selvstændige tømrersvende til større tømreropgaver med tiltrædelse hurtigst muligt. I Odense Bygningsservice (OByg) sætter vi os grundigt ind i opgaven og har fokus på at give kunden en unik oplevelse af slutproduktet samtidig med, at vi sikrer en god kvalitet.

Jobbet:

  • Tømreropgaver tilknyttet vores entrepriseafdeling
  • På én af vores igangværende større byggesager på Fyn

Vores forventninger til dig:

  • Du skal være uddannet tømrer og gerne have flere års erfaring i faget
  • Du er serviceminded og god til at kommunikere
  • Du er løsningsorienteret og har en positiv indstilling
  • Du skal kunne arbejde selvstændigt med en høj arbejdskapacitet
  • Du kan holde mange bolde i luften
  • Du er ikke bange for at gå forrest og er robust og vedholdende

Vi tilbyder

En spændende og udfordrende stilling i et fællesskab i et stærkt etableret team, hvor vi tror på rigtigheden i reelt at uddelegere både ansvar og kompetence samt løbende at støtte, coache og udvikle vores dygtige medarbejdere. ”Frihed under ansvar” er derfor ikke blot et tomt statement - vi mener det, og praktiserer det. Vi er uformelle, og der er ikke langt til handling. Mobiltelefon stilles til rådighed i arbejdstiden.

Er det en udfordring for dig?
Send os din motiverede ansøgning og cv snarest på job@obyg.dk, vi indkalder løbende til samtale. For yderligere information kontakt Afdelingschef for entrepriseafdelingen, Jesper Eriksen, på mobil: 4214 1901 eller mail: jese@obyg.dk.  Vi glæder os til at høre fra dig.

Om os
Vi består af 93 dedikerede medarbejdere, hvoraf 13 er funktionærer. Vi arbejder alle for at gøre en forskel og arbejder målrettet indenfor deres område. Vi lægger vægt på en god og uformel tone, hvor vi tror på, at vi sammen kan skabe mere. Odense Bygningsservice er udsprunget af H. Skjøde Knudsen i april 2017. Vi arbejder med et bredt udsnit af vedligeholdelse af bygninger, serviceopgaver, renoveringer samt nybyggeri i fag- og hovedentrepriser.