Referencer Historie Kontakt
Ansvarlighed Om os Forside Karriere

Entreprise

Kvalitet til tiden

En komplet partner til entrepriseopgaver

I Odense Bygningsservice A/S udfører vi alle typer af opgaver inde for fagentrepriser, storentrepriser, hovedentrepriser og totalentrepriser, med egenproduktion inden for tømrer- og snedkerarbejder på alle vores byggesager. Vi har en solid stab af ca. 40 håndværkere, som alle er specialiseret inde for tømrerfaget.

Vi har et stærkt netværk af kvalificerede samarbejdspartnere, der besidder de samme grundværdier som os, og med dem kan vi garanteret løse din næste entrepriseopgave - Stor som lille. Vi udfører opgaver for både erhverv, professionelle bygherre samt offentlige institutioner. Opgaverne kan spænde vidt, lige fra en komplet udskiftning af vinduer til udvidelse og opførelse af et eksisterende eller helt nyt erhvervsdomicil. Vi udfører nybyggeri, renovering samt til- og ombygning. Afdelingen påtager sig primært opgaver på Fyn, trekantområdet og Vestsjælland.

Hos Odense Bygningsservice A/S insisterer vi på høj kvalitet og kundetilfredshed ved, i dialog og sparring med kunden, at forstå de konkrete behov og derved levere det rigtige produkt. Gennem ordholdenhed og ordentlighed, projektstyrer vi med vores dygtige byggeledere målrettet mod, at vi altid leverer det bedste til kunden, inden for den aftalte kvalitet, økonomi og deadline. 

Vi tager højde for nærmiljøet

Et byggeri har mange interessenter, og det kan ofte være en kompleks størrelse, når en virksomhed eller produktion i drift skal fungere under ombygning . Vi ved, at der er en hverdag, som skal fungere omkring byggeriet, hvorfor vi altid tager hensyn til det omkringliggende nærmiljø og dets involverede. Derudover sætter vi krav til vores leverandører og underentreprenører, omkring hvilke materialer der bliver anvendt, når det kommer til kvalitet og miljøcertificeringer. Tiltagene er blot en af mange, som følge af vores ansvarlige tilgang. 

OBYG's ansvarlige STRATEGI >>
Vores tilgang til fag, hoved- og totalentrepriser

"Med os i ryggen har du en veletableret entreprisevirksomhed, der tager ansvar i alle stadier af byggeriet, lige fra den mindre fagentreprise til den omfattende styringsentreprise - Obyg er din samlede indgang"

- Allan Arno, direktør
Læs mere om vores værdier >>

Vi bygger DGNB-certificerede byggerier

Byggeprocesser kan være komplekse, og derfor giver det mening at bruge et værktøj, som skaber ro, retningslinjer og overblik. DGNB er en bæredygtighedscertificering, der med udgangspunkt i FN’s definition af bæredygtighed bygger på en helhedsorienteret tilgang. Denne består af de tre hovedelementer: social-, økonomisk- og miljømæssig bæredygtighed. Med fagentreprisen på tømrerfaget for adskillige DGNB Guld- og Sølv-certificerede byggerier har vi hos Odense Bygningsservice A/S solid erfaring med fremtidens standarder til DGNB-byggerier.

Referencer >>
Obyg havde fagentreprise på det ​DGNB-Guld certificerede E4 -  et fælles kontordomicil, der huser flere virksomheder med central placering i Cortex Park tæt på motorvej, letbane og Syddansk Universitet.  
Kontakt Entreprise