Referencer Historie Kontakt
Ansvarlighed Om os Forside Karriere

Job og karriere

Kvalitet til tiden

En komplet arbejdsplads 

Som entreprise- og servicevirksomhed, med egenproduktion inden for tømrer- og murerfaget, er vi en bred organisation i konstant udvikling. Derfor leder vi altid efter dygtige medarbejdere, der kan gøre os endnu bedre, og som har lyst til at være en del af branchens stærkeste team. Vi leverer kvalitet til tiden - Og kvalitet til din karriere


Arbejde hos Obyg

Obyg er kendetegnet ved et fladt hierarki med nem adgang til nærmeste leder og plads til medbestemmelse i hverdagen. Vores omgangstone er uformel, men respektfuld, og vi stræber efter at sikre en fair balance mellem arbejde og fritid. Derfor har vi frihed under ansvar i det omfang, arbejdsopgaverne tillader det.

Vi kan tilbyde en dynamisk og varieret hverdag præget af spændende og udfordrende arbejdsopgaver. Hos Obyg er vi en samlet løsning inden for entreprise og serviceopgaver, hvilket betyder, at du som medarbejder kan få en bred kontaktflade og mulighed for at være med på fagligt udfordrende opgaver, hvor du virkelig får chancen for at prøve dine evner af i praksis – naturligvis under kyndig vejledning.


Obyg er opdelt i de udførende afdelinger:

Arbejdsmiljø og sikkerhed

Sundt og sikkert arbejdsmiljø er en prioritet hos Obyg. Arbejdsmiljøudvalget sikrer, blandt andet via de kvartalvise møder, hvordan vi opretholder et arbejdsmiljø, som er trygt og sikkert at befærde sig i. Ydermere udarbejder vi en plan for sikkerhed og sundhed (PSS) på alle projekter, hvor fælles sikkerhedsforanstaltninger mm. planlægges. Vi tilstræber ikke at anvende miljøskadelige stoffer, da de i bygninger og bygningsmaterialer kan påvirke indeklimaet i en negativt retning. På den måde sikrer vi et sundere arbejdsmiljø og dermed også sundere medarbejdere.  

Mød vores medarbejdere

Ved at klikke på billederne, kan du læse mere om, hvordan vores medarbejdere har gjort karriere i Odense Bygningsservice A/S.

Jørn "Brobizz" - Tømrer

Jesper Jensen - Serviceleder

Bo Clemmesen - Praktikant

Lau Pedersen - Tømrerlærling 

Lisette Østergaard - Tømrerlærling

Jobsiden:

 Vi søger kompetent ENTREPRISETØMRER!

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning på job@obyg.dk

 Vi søger ENGAGERET BYGGELEDER!  Vi søger KVALITETSBEVIDST 
SERVICETØMRER!
 Vi søger MOTIVERET 
BYGGELEDER!