Referencer Historie Kontakt
Ansvarlighed Om os Forside Karriere

Hvem vi er

Odense Bygningsservice A/S er en service- og entreprisevirksomhed med fagspeciale inden for tømrer-,  murer-, og forsikringsopgaver.

En professionel samarbejdspartner

Odense Bygningsservice A/S har været på en vækstrejse siden 2010, og i dag er vi en professionel samarbejdspartner inde for service-, entreprise og forsikringsarbejde.            "Kvalitet til tiden"  er gennemsyret i alt vi foretager os. Kvaliteten bygger på stolte håndværkstraditioner, hvor værdier som dialog og sparring, ordholdenhed, rettidighed samt ordentlighed danner fundamentet for vores arbejdsprocesser og slutprodukter. 

Vision

VI  vil være den foretrukne professionelle sparringspartner indenfor service, fag-, hoved- og totalentrepriser. Vi insisterer på høj kvalitet og kundetilfredshed, ved i dialog og sparring med kunden at forstå kundens behov og derved levere det rigtige produkt til den aftalte gode kvalitet, aftalte økonomi og udført til tiden. Vi bygger på ordholdenhed og ordentlighed i vores bestræbelser på at blive de bedste i vores felt.  

Mission

VI skal være en økonomisk sund og lønsom forretning, hvor kvalitet til tiden og kundetilfredsheden er høj. Vi skal være kundens samlede indgang, når bygninger skal opføres, serviceres, vedligeholdes eller renoveres.  

Ordholdenhed 

- betyder for os, at et ord er et ord. Det vil altså sige, at vi gør det vi siger, og vi siger det vi gør. Vi er en pålidelig sparrings- og samarbejdspartner i alle faser af byggeriet. 

Nyt projekt?
Brug for bygningsservice?

Husk at spørge os. Få overblik og forslag på, hvordan du kommer videre herfra.

Kontakt os >>